Onze missie: Energize enterprises

Ondernemers laten ondernemen vanuit hun eigen vermogen! & mede-eigenaarschap eenvoudig maken in bedrijven en ondernemers waarin JIJ gelooft. OWN IT!
# #

The share company

Wij zijn The Share Company.

Door tientallen jaren ervaring in de financiële sector, het MKB en IT hebben we opgemerkt dat organisaties met 10 tot 1.000 werknemers geen mogelijkheid hebben om liquiditeit in hun aandelenkapitaal te creëren.

Daarom hebben we in 2015 besloten om de financiële wereld te laten samensmelten met IT, engagement, energie en ondernemerschap.

We maken de aandelenmarkt beschikbaar voor zowel 99% van alle bedrijven, als alle mensen die nog niet actief beleggen in de aandelen van de bedrijven waar ze in geloven en bijhoren. Het resultaat is namelijk een andere maatschappij. De Aandeelmaatschappij. Met gelijkgestelde belangen bouw je een totaal andere relatie op. Doe je het goed dan zijn je co-owners ook tegelijk je trouwste klanten en je beste ambassadeurs.

Onze missie

We geloven in een aandeelmaatschappij. Met Eyevestor geven we het mkb laagdrempelige mogelijkheden om méér te doen met hun aandelen.

We doen dit zodat ondernemers meer keuze en vrijheid hebben en sneller en duurzamer kunnen groeien door vanuit eigen vermogen te financieren.

Zo kunnen ondernemers verbinden met wie ze willen en hoe ze willen met hun belangen gelijkgesteld.

Ons Team

Ons team bestaat uit een gemotiveerde groep mensen die samen meer willen bereiken en vooral mogelijk maken voor ondernemers. Bezoek ons teampagina hier.

De mogelijkheid om eenvoudig bij elkaar geïnvesteerd te zijn

Een Ecosysteem

Meer dan een platform. Een ECOsysteem, een infrastructuur voor alle betrokkenen. Een heel ecosysteem aan ondernemers, investeerders en partners. Partners zijn een integraal onderdeel. Op eyevestor staan vraagt strategie en langdurige relaties. Omdat dit eyevestor zo bijzonder maakt introduceren wij jullie graag aan hen.
Generous Minds Generous Minds helpt wereldverbeteraars groeien want dat zijn ondernemingen waar de wereld om zit te springen. Bedrijven die de wereld gezonder, socialer, schoner, veiliger, eerlijker, mooier maken. Bedrijven waarbij het maken van positieve impact hand in hand gaat met een mooie return on investment. In 2022 hebben we 13 bedrijven geholpen met het ophalen van in totaal 30 miljoen aan funding.
Unvolt Unvolt helpt ondernemers bij het verwezenlijken van hun ondernemersdroom. Van het idee op papier krijgen tot het verkrijgen van de eerste omzetcijfers. We hebben de afgelopen jaren meer dan 500 ondernemers mogen helpen. Door onze bedrijfskundige & financiële achtergronden en een netwerk van zo’n 250 prive investeerders wereldwijd behalen we samen mooie successen. Van de bakker op de hoek tot scale-ups die miljoenen omzet behalen. We hebben vanuit bijna elke branche wel iets mogen begeleiden.
Share to Share Naast partner bij Eyevestor heb ik samen met een compagnon ook een paar ‘eigen’ bedrijven. Een web-bureau, een online-marketing bedrijf, een organisatieadviesbureau, een online bedrijfsschool en platform dat freelance opdrachten verzamelt, analyseert, en verstuurt naar zoekende freelancers.
Incredible ventures Our ambition is to grow scalable companies that contribute to a sustainable world.
Funding Masters Voor de beste kop-staart oplossing van jouw financieringsvraag. Betrokken | Betrouwbaar | Bevlogen | Bereikbaar
Mifox De sharefunding specialist - MiFox begeleidt jouw bedrijf niet alleen operationeel en tactisch, maar ook op strategisch vlak met veel passie en betrokkenheid.
icons/chevron-down
icons/chevron-down

Ons beter leren kennen?

Werk je dagelijks ook met ondernemers? Ken je hun behoeften? Ben je zelf ondernemer en wil je ons beter leren kennen? Laten we dan praten!
Madeline & Daan Jouw Sharefunding® Experts