Bewezen Cases

30.000+

Investeerders

100+

Bedrijven

€75+ miljoen

Opgehaald met sharefunding®

Fish Tales

Het vismerk dat vissers eerlijk en goed behandelt.

In hun eerste investeringsronde haalde Fish Tales met 618 mensen in enkele dagen €1,5 miljoen op, inmiddels hebben ze in totaal meer dan €3,5 miljoen opgehaald via meer dan 1700 verschillende mede-eigenaren. Het merk is tegenwoordig in vrijwel elke supermarktketen te vinden en sinds kort in Amerika aanwezig, onder de naam 'Sea Tales'.

Bekijk Eyeventure

1700+

Co-owners

European Sleeper

Het spoorwegbedrijf dat zich toelegt op nachttreinen.

Nieuw leven blazen in de nachttreinen kan ons helpen om mobiel te blijven in Europa. In de eerste ronde heeft het bedrijf €2 miljoen opgehaald via 1781 mensen in maar vier dagen tijd. Hierna heeft European Sleeper nog €2,5 miljoen opgehaald in twee extra rondes. Het bedrijf heeft in totaal €4,5 miljoen opgehaald via meer dan 3960 mede-eigenaren.

Bekijk Eyeventure

3960+

Co-owners

Blue Current

De toekomst van duurzame mobiliteit via slimme laadoplossingen.

Blue Current heeft voor de groei van hun bedrijf maar liefst €5 miljoen opgehaald via 615 mede-eigenaren. Het bedrijf heeft haar eyeventure omgeving niet publiekelijk open, maar je kunt je inschrijven om op de hoogte te blijven.

Bekijk Eyeventure

615

Co-owners

Whooler

Kinderwagen dat voor moeder(natuur) zorgt.

Whooler doet het exact als hun targetmarkt. Voor elke fase dat ze groeien, en mijlpalen bereiken, halen ze weer groeigeld op zodat zij door kunnen groeien! Het bedrijf heeft inmiddels €220.000+ opgehaald via 177 mede-eigenaren in vier rondes, waarin ze zijn gegroeid vanuit een concept naar daadwerkelijke start van productie.

Bekijk Eyeventure

177

Co-owners

WOK! Asian street food & drinks

Fast Casual voedsel dat mensen gelukkig maakt.

WOK! zal altijd een plek hebben in onze Eyevestor harten. Als eerste eyeventure met een publieke sharefundingronde haalden ze €220.000 euro op bij 150 WOK! restaurant fans.

Bekijk Eyeventure

150

Co-owners

OnWine

Hét platform waar je wijn direct bij de maker bestelt.

OnWine heeft in haar eerste financieringsronde €180.000 opgehaald via 127 mede-eigenaren. Hiermee is het bedrijf gaan uitbreiden naar Frankrijk en Duitsland en heeft het haar team versterkt. Momenteel is het bedrijf opzoek naar nog eens €200.000, waarmee het verdere uitbreiding wilt realiseren.

Bekijk Eyeventure

229+

Co-owners