Sharefunding met een ®

De meest complete en laagdrempelige oplossing voor MKB-aandelen en investeerders

GO SHARE FUND Funding with shares and sharing to fund.

Het financieren van je bedrijf kan op verschillende manieren. Eén van de manieren is om geld te lenen, bijvoorbeeld bij een bank of te crowdfunden. Een andere manier is om je bedrijf te funden met aandelen. Het funden met aandelen heeft verschillende voordelen ten opzichte van het financieren door geld te lenen. Zowel vanuit een financieel als een relationeel perspectief.

Financieel perspectief

Wil je meer cashflow en groeimogelijkheden in je bedrijf? Wat als je zou kunnen herinvesteren in plaats van aflossen? Met de debt-equity calculator van Eyevestor kun je nu de voordelen van herinvesteren versus aflossen op basis van financiële cijfers berekenen. Het resultaat? Significante voordelen die niet alleen jou, maar ook investeerders in het MKB-segment ten goede komen. Ontdek het nu op onze website debt-equity calculator.

Betrokken EN verbonden

De kracht van aandelen gaat verder dan alleen het opbrengen van kapitaal. Het is een instrument dat mensen verbindt en een community van ambassadeurs kan opbouwen. Aandeelhouders hebben vaak meer betrokkenheid bij het succes van het bedrijf dan geldschieters en kunnen bijdragen aan de groei van het bedrijf door bijvoorbeeld klanten aan te brengen.

Met Sharefunding krijg je meer dan alleen crowdfunding. Het biedt een alles-in-één oplossing om je aandelenkapitaal te digitaliseren en te optimaliseren. Met Sharefunding heb je de gereedschapskist vol met tools om investeerders een marktplaats te geven en verschillende type aandeelhouders te bepalen. Ontdek hoe Sharefunding met een ® je kan helpen bij het opbouwen van een bloeiende aandeelhoudersgemeenschap op onze website.

Geregistreerd®
Bij Eyevestor zijn we de pioniers van sharefunding en hebben we zelfs de naam Sharefunding® geregistreerd. Onze oplossing is veruit de meest complete en laagdrempelige voor MKB-bedrijven, scale-ups en startups. Maar wat is Sharefunding® precies? Het gaat verder dan crowdfunding of andere financieringsvormen. Sharefunding® is een toegankelijke en laagdrempelige lifetime-oplossing voor (MKB) aandelen en community engagement. Bij Eyevestor geloven we dat iedereen de mogelijkheid moet hebben om te investeren en deel uit te maken van een bloeiende aandeelhoudersgemeenschap. Ontdek hoe Sharefunding® van Eyevestor jouw bedrijf kan helpen groeien op onze website.

Met Eyevestor kun je je aandelenkapitaal digitaal maken en je investeerders een platform bieden om te handelen in jouw aandelen.

Sharefunding biedt talloze voordelen ten opzichte van traditionele financieringsvormen zoals lenen. Het verlaagt de drempel voor investeerders om deel te nemen aan de groei van je bedrijf en draagt bij aan het vergroten van het aantal investeerders. Bij Eyevestor geloven we dat transparantie de sleutel is tot succesvolle investeringen en daarom bieden we investeerders inzicht in real-time registers en transacties. Dit vergroot het vertrouwen van de investeerders in jouw bedrijf en kan bijdragen aan een dynamische relatie tussen het bedrijf en de investeerders.

In tegenstelling tot crowdfunding, waarbij financieel rendement het belangrijkste motief is, is Sharefunding gebaseerd op het verbinden van mensen die investeren uit ideële motieven met een bredere waaier aan gewenste uitkomsten dan enkel financieel rendement. Door de betrokkenheid van investeerders bij de ontwikkelingen van je bedrijf, bouw je een community van ambassadeurs op.

Eyevestor is de pionier van sharefunding en biedt de meest laagdrempelige oplossing voor zowel investeerders als bedrijven. Of je nou een MKB-bedrijf, scale-up of startup bent, wij hebben de tools en expertise om jouw bedrijf te helpen groeien en bloeien. Ontdek hoe Eyevestor jouw bedrijf kan helpen met Sharefunding® op onze website.

We komen graag in contact met je om je plannen te bespreken en je beste plan van aanpak door te nemen. Boek je afspraak nu met Willemijn.