De 'Knowledge Brokers' van breinkennis

Waarom SparkWise Institute i.s.m Eyevestor de ‘Knowledge Brokers’ van breinkennis zijn voor ondernemers en investeerders.

SparkWise beoordeling

Jouw brein wilt hierbij zijn!

De eerstvolgende kennismakingsessie is donderdag 25 juli
Van 10-12 uur + aansluitend netwerklunch in ./Dotslash, Utrecht.

Welkom bij het ‘SparkWise Institute’, een samenwerking van sharefunding® platform Eyevestor en SparkWise Academy.


SparkWise Institute en Eyevestor hebben een duidelijke missie: het overdragen van essentiële breinkennis aan ondernemers en investeerders. Maar waarom hebben we specifiek gekozen om een ‘knowledge broker’ te zijn op dit gebied? Het antwoord ligt in de unieke voordelen en kansen die breinkennis biedt voor zakelijke groei en succes. In deze uitleg geven we aan waarom wij deze strategische keuze hebben gemaakt en hoe onze opleidingen bijdragen aan het succes van onze deelnemers, zowel investeerders als de ondernemers actief op Eyevestor.

1. De kracht van breinkennis: Breinkennis, oftewel kennis over de biologische werking van het menselijk brein, is een krachtige tool. Het begrijpen van neuro-wetenschappelijke principes helpt ondernemers en investeerders om betere beslissingen te nemen, effectiever te communiceren en innovatiever te zijn. Door deze kennis toe te passen, kunnen zij hun bedrijven naar nieuwe hoogten brengen en concurrentievoordelen behalen.

2. Wetenschappelijk onderbouwde inzichten: Bij SparkWise Institute baseren we onze opleidingen op de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Onze programma's zijn ontwikkeld in samenwerking met vooraanstaande neurowetenschappers en psychologen. Dit garandeert dat de kennis die wij overdragen niet alleen theoretisch solide is, maar ook direct toepasbaar in de praktijk.

3. Gericht op praktische toepassing: We begrijpen dat ondernemers en investeerders behoefte hebben aan concrete, praktische tools die ze onmiddellijk kunnen inzetten. Daarom zijn onze opleidingen ontworpen met een sterke focus op toepassing in de dagelijkse praktijk. Of het nu gaat om het optimaliseren van marketingstrategieën, het verbeteren van leiderschapsvaardigheden, of het nemen van datagedreven investeringsbeslissingen, onze deelnemers leren hoe ze breinkennis direct kunnen integreren in hun werk.

4. Een uniek leerplatform: Ons innovatieve leerplatform combineert online- en offline-elementen om een rijke leerervaring te bieden. Door middel van interactieve Masterclasses, workshops, online modules en persoonlijke coaching sessies, zorgen we ervoor dat onze deelnemers niet alleen leren, maar ook groeien en transformeren. Dit hybride model maakt leren relevant, flexibel en toegankelijk, wat essentieel is voor drukbezette professionals.

5. Community en netwerken: Bij SparkWise Institute creëren we een gemeenschap van gelijkgestemde professionals die elkaar ondersteunen en inspireren. Onze deelnemers bouwen waardevolle netwerken op die verder reiken dan de opleiding zelf. Dit netwerk van kennis, ervaringen en connecties is een blijvende bron van inspiratie en zakelijke kansen. Als mensen eenmaal breinkennis opbouwen, zoeken ze elkaar altijd op.

6. Specifieke focus op ondernemers en investeerders: Ondernemers en investeerders bevinden zich in een unieke positie waarin strategische kennis en innovatie cruciaal zijn. Of het nu gaat om leiding geven, zware beslissingen nemen en doorvoeren of om marketing van je product of diensten. Het bewuste en vooral ook het onbewuste van ons brein is bepalend. Door ons specifiek op deze doelgroep te richten, kunnen we onze programma's nauwkeurig afstemmen op hun menselijke behoeften en uitdagingen en de activiteiten om succesvol te zijn op het Eyevestor platform. Hier zijn wij uniek in. Dit zorgt ervoor dat onze deelnemers precies die kennis en vaardigheden opdoen die ze nodig hebben om succesvol te zijn in hun vakgebied.

Conclusie: SparkWise Institute en Eyevestor geloven dat breinkennis BI (Biological Intelligence) in samenwerking met AI (Artificial Intelligence) de sleutel is tot duurzame zakelijke groei en succes. Door ons te positioneren als knowledge broker op dit gebied, bieden we ondernemers en investeerders de broodnodige tools en inzichten die ze nodig hebben om te excelleren.

Onze wetenschappelijk onderbouwde, praktisch gerichte opleidingen zijn ontworpen om directe impact te hebben en onze gemeenschap van professionals biedt een voortdurende bron van steun en inspiratie.

Sluit je aan bij SparkWise Institute en Eyevestor en ontdek hoe breinkennis jouw zakelijke succes kan transformeren. Samen bouwen we aan een toekomst waarin wetenschap, AI en ondernemerschap hand in hand gaan voor maximale impact.


Het Curriculum
Ons curriculum is zorgvuldig samengesteld om onze deelnemers te voorzien van de nodige tools en inzichten om te gedijen in de steeds complexere wereld van ondernemerschap. We zijn ervan overtuigd dat meer breinkennis leidt tot meer begrip en dit begrip op zijn beurt leidt tot meer succes voor individuen en bedrijven.

Investeerders in spe
Daarnaast richt het ‘SparkWise Institute’ zich op het ondersteunen van aspirant-investeerders en bestaande investeerders bij het veiliger en strategischer investeren in startups en scale-ups. Een van onze kernprincipes is het belang van het vooraf bepalen van een slimme exit-strategie, waardoor investeerders een duidelijk en gestructureerd pad hebben naar het behalen van rendement op hun investeringen. Met behulp van de huidige AI-applicaties is een dergelijke exit strategie nog zuiverder in te stellen.

AI-BI-CI
Biologische intelligentie (BI), in harmonie met kunstmatige intelligentie (AI), is vandaag de dag essentieel gebleken voor succes in een steeds veranderende en competitieve markt. AI en BI vormen een nieuwe CI (Communicatie Intelligentie). Daarom is het nu meer dan ooit cruciaal om deel te nemen aan een opleiding die je een gedegen zakelijke voorsprong geeft. Bij het ‘SparkWise Institute’ geloven we sterk in het combineren van menselijke intelligentie met geavanceerde technologieën, zoals kunstmatige intelligentie, dit om een uitgebreid begrip van het huidige ondernemerschap en veiliger investeren te ontwikkelen.

Onze programma’s zijn specifiek ontworpen om de kracht van biologische intelligentie te benutten. We gaan hierbij diepgaand in en bouwen de juiste kennis en het inzicht op in gemiddeld menselijk gedrag. We verwerken via data-analyse van kunstmatige intelligentie de gegevens sneller, we kunnen daardoor zuiverder analyseren, markttrends beter voorspellen en strategische beslissingen verbeteren en uitvoeren.

Netwerken
Door deel te nemen aan het ‘SparkWise Institute’, krijg je niet alleen toegang tot cutting-edge kennis en vaardigheden, maar ook tot een uitgebreid netwerk van duizenden gelijkgestemde professionals en experts die elkaar kunnen inspireren, begeleiden en ondersteunen op de persoonlijke ondernemers- en investeringsreis.

Sessie inclusief lunch €30.-
En het beste van alles, onze kennismakingssessie en netwerkevenement is gratis! Je betaalt slechts €30 ex BTW p.p voor een heerlijk open buffet lunch, koffie en thee all-in, terwijl je netwerkt en alvast waardevolle connecties opdoet en daardoor op deze dag al direct je kennis vergroot.

Goede ondernemers kijken altijd vooruit
Mis deze kans niet om je biologische intelligentie te versterken en je commerciële potentieel te maximaliseren via het ‘SparkWise Institute’. Boek vandaag nog je kaarten en bereid je voor op een toekomst vol succes, groei en vrijheid!

Delen in je netwerk
Voel je tevens vrij om deze dag in je zakelijke netwerk te delen en kom vooral met je levenspartner, zakelijke partner, of adviseur.

Evenement data